Harsokukkia

Monipuolista toimintaa

Puolangan seurakunnassa on monipuolista toimintaa, jossa tarvitaan seurakuntalaisten osallistumista. Vapaaehtoistoimintaan osallistuva saa mielekästä tekemistä itselleen ja saa toimia seurakunnan  ja lähimmäisten hyväksi.

Jumalanpalveluksissa tarvitaan tekstinlukijoita ja kolehdin kerääjiä. Kirkkokahveja laitetaan myös vapaaehtoisvoimin.

Seurakunnan musiikkitoiminnassa mahdollisuudet ovat monet. Voit tulla laulamaan kirkkokuoroon tai muihin lauluryhmiin. Voit tulla soittamaan jumalanpalveluksiin ja muihin tilaisuuksiin.

Vapaaehtoisia ohjelmansuorittajia tarvitaan kerhoihin ja hartauspuhujia tai esilaulajia laitosvierailuihin.

Hautausmaiden ja kiinteistöjen hoidossa järjestetään joskus erityisiä talkootapahtumia, johon kutsutaan mukaan.

Lähetystyön vapaaehtoiset järjestävät kahveja, kirpputoritapahtumia, myyjäisiä ja ateriapäiviä. Pilkkikilpailujen järjestäminen maaliskuussa ja markkinakahvit syyskuussa on kova ponnistus leipojille ja myyjille. Yhteisvastuukeräykseen tarvitaan listakerääjiä ja muihin tapahtumiin  järjestelijöitä.