Ystävän kahvila

Seurakuntasalissa maanantaiaamuisin klo 10 kokoontuu yhteen ystävänkahvilan porukkaa. Kahvilan toiminta toteutuu pitkälti vapaaehtoistyöntekijöiden vastuulla. He laittavat kahvit ja hoitavan arpapöytää. Kaksi vapaaehtoista aina vuorollaan on töissä. Ohjelmassa kahvittelun ja arpojen oston lisäksi on muuta osallistujien omaa ohjelmaa mm. runoja, lauluja, lukukappaleita ja muisteluksia elämän varrelta.

Seurakunnan työntekijät pitävät vuorollaan hartaushetken kahvilassa. Lisäksi pyritään saamaan ns. kiikkutuolivieraita kertomaan oman elämän tarinaansa ja muistoja elämän varrelta. Ystävänkahvila on kaikille avoin tilaisuus. Vapaaehtoisen kahvirahan ja arpajaisten tuotto menee kevätkaudella yhteisvastuukeräyksen hyväksi ja syyskaudella lähetystyön tukemiseen.

Askanmäen kotiseututalolla, Askanmäentie 25, Puolanka

Rovastikunnallinen Ylä-Kainuun ja Ristijärven näkövammaisten virkistyspäivä

Ilmoittautumiset 11.8. mennessä kirkkoherranvirastoon, puh. 050 5141 005.

Joukokylän koulu

Joukokylän ystäväkerho

Ohjelmassa hartaus, kahvit, keskustelua ja yhdessä olemista.

Neulepiiri

Neulepiirissä tehdään esimerkiksi torkkupeittoja Puolangan vanhusten hoitopaikkoihin, vauvanuttuja lähetysmaille tai villasukkia ja lapasia omiin myyjäisiin.