Raamattupiiri

Kesäranta, Alatie 5

Työntekijän tai vapaaehtoisen pitämä raamattupiiri

Kesärannassa kokoontuu joka toinen keskiviikko iltapäivisin seurakunnan työntekijän tai vapaaehtoisen pitämä raamattupiiri. Piiri on avoin kaikille, vaikka lähinnä siellä käy Kesärannan ja lähitalojen asukkaita. Kesäranta sijaitsee osoitteessa Alatie 5.

Neulepiiri

Neulepiirissä tehdään esimerkiksi torkkupeittoja Puolangan vanhusten hoitopaikkoihin, vauvanuttuja lähetysmaille tai villasukkia ja lapasia omiin myyjäisiin.

Ystävänkahvila

Ohjelmassa kahvittelun ja arpojen oston lisäksi on muuta osallistujien omaa ohjelmaa mm. runoja, lauluja, lukukappaleita ja muisteluksia elämän varrelta.

Ystävänkahvila