Pyhän Hengen vuodattaminen

Helluntain raamatuntekstit puhuvat Pyhästä Hengestä lupauksena ja lahjana. Hänet on lähetetty meille puolustajaksi, auttajaksi ja lohduttajaksi. Tässä Hengessä Kristus on kirkossaan jatkuvasti läsnä. Pyhä Henki liittää maailman kaikki kristityt Kristuksen kirkkoon, yhteen Herraan ja yhteen uskoon. Näin helluntain sanoma merkitsee vastakohtaa sille hajaannukselle, mikä on kuvattu kertomuksessa Babylonin tornista.

Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Jeesus on siellä mukana. Hän puhuttelee meitä luetussa Raamatun sanassa ja siunaa osallistujat ehtoollisessa. Hän antaa synnit anteeksi ja varustaa elämään kristittynä. Meidän tuomisemme Jumalalle ovat synnintunnustus, rukous ja kiitos. Jumalanpalvelus on kohtaamispaikka.

Kirkastussunnuntai

9.sunnuntai helluntaista

Pieni rukoushetki

Pieni rukoushetki Sanan äärellä.