Kirkkokonsertti "Kielin kymmenin"

.

Lauantaina 25.7. klo 18 Puolangan kirkossa esiintyvät puolankalaislähtöinen Hanna-Kerttu Sarsila kitaralla ja Katri Kangas kanteleella.

Hanna-Kerttu Sarsila ja Katri Kangas ovat Oulun ammattikorkeakoulun musiikkipedagogiopiskelijoita. Yhteissoitto kitaralla ja kanteleella on houkuttanut molempia jo pidempään, mutta sopivien teosten vielä antaessa odottaa itseään kaksikko päätti lähteä esiintymään yhdessä erikseen. Tässä konsertissa kuultavat kappaleet ovat soittajien itsensä poimintoja tutkinto-ohjelmistoista; suosikkeja ja sitten niitä, joita täytyy paremman kulkemisen toivossa ulkoiluttaa rohkeasti.

Konsertin väliajalla Puolangan kirkkokuoro järjestää kahvituksen seurakuntasalissa, jonka tuotto menee kirkkokuoron toiminnan tukemiseen.

Ohjelmamaksu 5€, tilaisuuden järjestää Puolangan seurakunta.