Yhteisvastuu -ateriapäivä

.

Yhteisvastuu-ateriapäivä srk-salissa. Myytävänä kinkkukiusausta, hernekeittoa, piirakoita, laskiaispullia, sarvia ja puolukkarahkaa.

Ystävänkahvila

Ystävänkahvila kokoontuu joka maanantai klo 10 seurakuntasalissa. Ohjelmassa kahvittelu ja arpojen osto, hartaus ja lisäksi on muuta osallistujien omaa ohjelmaa mm. runoja, lauluja, lukukappaleita ja muisteluksia elämän varrelta.

Ystävänkahvila

Metsätyömieskoti, Havutie 2

Aamupuuroporina

Aamupalaa tarjolla! Avoin kaikille - suunnattu erityisesti työttömille, vähävaraisille ja yksinäisille. Vapaaehtoinen maksu 1 €.