Neulepiiri

Neulepiiri kokoontuu kerran kuukaudessa ja siellä tehdään esimerkiksi torkkupeittoja Puolangan vanhusten hoitopaikkoihin, vauvanuttuja lähetysmaille tai villasukkia ja lapasia omiin myyjäisiin.

Surun matka

Illassa tarkastellaan Surun matka –kirjaa.

Ystävänkahvila

Ystävänkahvila kokoontuu joka maanantai klo 10 seurakuntasalissa. Ohjelmassa kahvittelu ja arpojen osto, hartaus ja lisäksi on muuta osallistujien omaa ohjelmaa mm. runoja, lauluja, lukukappaleita ja muisteluksia elämän varrelta.

Ystävänkahvila