Neulepiiri

Neulepiiri kokoontuu kerran kuukaudessa ja siellä tehdään esimerkiksi torkkupeittoja Puolangan vanhusten hoitopaikkoihin, vauvanuttuja lähetysmaille tai villasukkia ja lapasia omiin myyjäisiin.

Ystävänkahvila

Ystävänkahvila kokoontuu joka maanantai klo 10 seurakuntasalissa. Ohjelmassa kahvittelu ja arpojen osto, hartaus ja lisäksi on muuta osallistujien omaa ohjelmaa mm. runoja, lauluja, lukukappaleita ja muisteluksia elämän varrelta.

Paljakkatalo

Paljakan ystäväkerho

Paljakan ystäväkerho kokoontuu kerran kuukaudessa klo 9.30 Paljakkatalossa. Ohjelmassa kahvittelu, hartaus ja lisäksi on muuta ohjelmaa.

Ystävänkahvila