Neulepiiri

ti 3.4. kello 17.00 - to 5.4. kello 19.00

Neulepiiri kokoontuu kerran kuukaudessa ja siellä tehdään esimerkiksi torkkupeittoja Puolangan vanhusten hoitopaikkoihin, vauvanuttuja lähetysmaille tai villasukkia ja lapasia omiin myyjäisiin.

Metsätyömieskoti, Havutie 2

Porinapiiri

Jutustelu- ja kahvituokio talonväelle ja vieraille, mukana diakoni. Tilaisuuden alussa hartaus.

Joukokylän koulu, Taivalkoskentie 290

Joukokylän ystäväkerho

Ystäväkerho kokoontuu kerran kuukaudessa klo 10 Joukokylän koululla klo 10 . Ohjelmassa kahvittelu, hartaus ja lisäksi on muuta ohjelmaa.

Neulepiiri