Ystävänkahvila

Ystävänkahvila kokoontuu joka maanantai klo 10 seurakuntasalissa. Ohjelmassa kahvittelu ja arpojen osto, hartaus ja lisäksi on muuta osallistujien omaa ohjelmaa mm. runoja, lauluja, lukukappaleita ja muisteluksia elämän varrelta.

Ystävänkahvila kokoontuu joka maanantai klo 10 seurakuntasalissa.

Ystävänkahvila

Metsätyömieskoti, Havutie 2

Aamupuuroporina

Aamupalaa tarjolla! Avoin kaikille - suunnattu erityisesti työttömille, vähävaraisille ja yksinäisille. Vapaaehtoinen maksu 1 €.

Paljakkatalo

Paljakan ystäväkerho

Paljakan ystäväkerho kokoontuu kerran kuukaudessa klo 9.30 Paljakkatalossa. Ohjelmassa kahvittelu, hartaus ja lisäksi on muuta ohjelmaa.