Aamupuuroporina

Metsätyömieskoti, Havutie 2

Aamupalaa tarjolla! Avoin kaikille - suunnattu erityisesti työttömille, vähävaraisille ja yksinäisille. Vapaaehtoinen maksu 1 €.

Aamupalaa tarjolla!

Ystävänkahvila

Ystävänkahvila kokoontuu joka maanantai klo 10 seurakuntasalissa. Ohjelmassa kahvittelu ja arpojen osto, hartaus ja lisäksi on muuta osallistujien omaa ohjelmaa mm. runoja, lauluja, lukukappaleita ja muisteluksia elämän varrelta.

Metsätyömieskoti, Havutie 2

Aamupuuroporina

Joukokylän koulu, Taivalkoskentie 290

Joukokylän ystäväkerho

Ystäväkerho kokoontuu kerran kuukaudessa klo 10 Joukokylän koululla klo 10 . Ohjelmassa kahvittelu, hartaus ja lisäksi on muuta ohjelmaa.