Ystävänkahvila

Ystävänkahvila kokoontuu joka maanantai klo 10 seurakuntasalissa. Ohjelmassa kahvittelu ja arpojen osto, hartaus ja lisäksi on muuta osallistujien omaa ohjelmaa mm. runoja, lauluja, lukukappaleita ja muisteluksia elämän varrelta.

Ystävänkahvila kokoontuu joka maanantai klo 10 seurakuntasalissa.

Ateriapäivä

Ateriapäivä lähetystyölle

Metsätyömieskoti, Havutie 2

Porinapiiri

Jutustelu- ja kahvituokio talonväelle ja vieraille, mukana diakoni. Tilaisuuden alussa hartaus.

Ystävänkahvila