Kolumbialainen tyttö kuvassa kuvan ottanut Meeri Koutaniemi

Lähetys- ja avustustyö

Lähetys

Lähetystyö on evankeliumin välittämistä kaikkialle maailmaan. Se perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn ja on mukana kaikessa seurakunnan toiminnassa.

Puolangan seurakunta tukee Teija Lievosta Angolassa raamattukoulun opettajana sekä Mirjami Uusitaloa Etiopiassa raamatunkäännöstyössä. Lisäksi tuetaan radiolähetystyötä Intiassa ja namibialaista päiväkotia. Seurakunnan vapaaehtoisena lähetyssihteerinä toimii Anneli Karjalainen.

Toiminnassa on mukana paljon vapaaehtoisia.  Markkinoille järjestetään lähetystyön hyväksi kahvila ja arpajaiset. Seurakuntakeskuksessa pidetään ateriapäiviä ja lähetysmyyjäisiä, kirpputoreja ja huutokauppoja. Pilkkikilpailut lähetyksen hyväksi Puolankajärvellä maaliskuussa on jo vakiintunut perinne.

lähetyskynttelikkö