Seurakuntavaaleihin kaksikymmentä ehdokasta

27.9.2018 09.26

Puolangan seurakunnan seurakuntavaaleja varten on perustettu yksi valitsija yhdistys, jolla on kaksikymmentä ehdokasta.

Puolangan seurakunnan seurakuntavaaleja varten on perustettu yksi valitsijayhdistys. Yhdistyksen nimi on Yhdessä kotiseurakunnan parhaaksi. Valitsijayhdistyksellä on kaksikymmentä ehdokasta. Ehdokkaat ovat:

Marja Gripenberg, Elisa Heikkinen, Hannele Heikkinen, Lauri Heiskanen, Terttu Herukka, Leena Jokinen, Arto Korkatti, Jaakko Koskiniemi, Terttu Kähkönen, Martti Köngäs, Erkki Moilanen, Mikko Moilanen, Aila Määttä, Juha Nuorala, Tiina Rajala, Helinä Taipale, Risto Tuomaala, Annu Väisänen, Seppo Väisänen ja Heikki Väyrynen.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään 6.-10.11.2018 ja varsinainen vaalipäivä on 18.11.2018. Vaaleissa valitaan jäsenet kirkkovaltuustoon. Kirkkovaltuusto on seurakunnan ylin päättävä elin.