Kuolleet:     Matti Asko Mäkäräinen, 70 v.

Su 29.3.         klo 10 Messu kirkossa. Messu radioidaan suorana lähetyksenä Yle 1 kanavalle taajuus 90,4 MHz. Saarna ja liturgia Hannes Seppänen, kanttorina Sauli Vaitiniemi, urkurina Elisa Ojala. Piispat ovat yhdessä päättäneet, että jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat.

Su 5.4.           klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Jumalanpalvelus lähetetään live-lähetyksenä seurakunnan Youtube-kanavan kautta.

Seurakunta on perustanut Youtubeen viestintäkanavan, jonne seurakunta lähettää jumalanpalvelukset sunnuntaisin. Sen lisäksi kanavalle lähetetään viikolla mm. hartaushetkiä. Kanava löytyy Youtubesta hakusanalla ”Puolangan seurakunta.”

Muuta:         Kirkkoherranvirasto avoinna ma ja ke klo 9-12. Toivomme asiointia puhelimitse p. 050 5141 005.

Diakoni Marja Heikkinen tavoitettavissa toistaiseksi vain puhelimitse p. 050 5141 077.

Nuori Seurakunta:

Lasten- ja nuorten ryhmätoiminta on peruutettu toistaiseksi koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Rauhanyhdistys:

Rauhanyhdistyksen toiminta on peruttu toistaiseksi huhtikuun loppuun saakka.