Puolangan seurakunnan ilmoitukset:

Toiminnasta:

Koronarajoitusten vuoksi seurakunnan aikuisten kokoava toiminta on peruttu 6.2.2022 saakka. Jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset voidaan pitää tavalliseen tapaan. Tilaisuuksiin osallistutaan terveenä, tilaisuuksissa maskisuositus.

Ke 19.1.      klo 18 Kirkkokuoron harjoitukset etänä Zoomissa.

Su 23.1.      klo 10 Messu kirkossa.

Ke 26.1.      klo 18 Kirkkokuoron harjoitukset etänä Zoomissa.

Su 30.1.      klo 10 Selkomessu kirkossa, saarna Taina-Maija Miettinen.

Ke 2.2.        klo 18 Kirkkokuoron harjoitukset etänä Zoomissa.

Muuta:        Seurakunta tarvitsisi muutaman vapaehtoisen avustamaan jumalanpalvelusten striimauksissa. Striimauksesta kiinnostuneiden toivotaan ottavan yhteyttä kirkkoherranvirastoon mahdollisimman pian. p. 050 5141 005. Tehtävään järjestetään koulutusta.

Virkatodistukset tilataan Kuopion aluekeskusrekisteristä puh. 040 4848 225. Aluekeskusrekisteri on avoinna ma-pe klo 9-15.

Nuori seurakunta:

Lasten ja nuorten toiminnasta päiväkerho ja nuorten toimintaa voidaan järjestää koronarajoituksista huolimatta, perhekerho on peruttu.

Ti 25.1.       klo 10-12 Päiväkerho 3-5-vuotiaille päiväkerhotilassa.

Ti 1.2.         klo 10-12 Päiväkerho 3-5-vuotiaille päiväkerhotilassa.

Ke 2.2.        klo 18 Nuortenilta päiväkerhotilassa.

Rauhanyhdistys:

Rauhanyhdistyksen toiminta on peruttu 6.2. asti voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi.