Pilkkikilpailut

la 14.3. kello 10.00 - la 14.3. kello 13.00
Puolankajärven Taivallahti

Seurakunnan lähetystyö järjestää yleiset pilkkikilpailut Puolankajärven Taivallahdessa.

Yleiset pilkkikilpailut järjestetään Puolankajärven Taivallahdessa lauantaina 14.3.2020 klo 10-13. Pilkkikilpailun sarjat ovat: Miehet, naiset, 12-18-vuotiaat nuoret ja alle 12-vuotiaat lapset.  Osallistumismaksut ovat aikuisilta 10 euroa, nuorilta 5 euroa ja lapset osallistuvat ilmaiseksi. Osallistujille hyvät palkinnot. Kilpailun ajan kahviossa tarjolla kahvia, makkaraa, arpajaiset ym.

Pilkkikilpailut järjestää Puolangan seurakunnan lähetystyö. Tuotto käytetään seurakunnan nimikkolähettien ja nimikkokohteiden työn tukemiseen. Nimikkolähettejä ovat Teija Lievonen Angolassa ja Mirjami Uusitalo Etiopiassa. Nimikkokohteina tuetaan Vienan-Karjalan seurakuntatyötä, vammaisten osallisuutta kehittävää hanketta Nepalissa ja Kutchin kielistä radiolähetystyötä Intiassa.