Diakonia- ja lähetyspiiri

to 15.10. kello 17.00 - to 15.10. kello 19.00

Diakonia- ja lähetyspiiriläiset ovat tehneet Puolangan vanhusten hoitopaikkoihin ja lahjaksi torkkupeittoja . Lisäksi on neulottu vauvanuttuja lähetysmaille sekä villasukkia ja lapasia yhteisvastuu- ja lähetysmyyjäisiin. Piirissä pidetään esillä lähetystyön ajankohtaisia asioita. Piiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa seurakuntasalissa. Piiri on avoin kaikille käsitöiden tekemisestä kiinnostuneille. Piirin käyttöön voi myös lahjoittaa lankoja.

Diakonia- ja lähetyspiiriläiset ovat tehneet Puolangan vanhusten hoitopaikkoihin ja lahjaksi torkkupeittoja . Lisäksi on neulottu vauvanuttuja lähetysmaille sekä villasukkia ja lapasia yhteisvastuu- ja lähetysmyyjäisiin.

Piirissä pidetään esillä lähetystyön ajankohtaisia asioita.