Ristinkantajien ilta

Kirkon piha - Puolangan tori

Pääsiäispäivän iltana toteutetaan kristittyjen yhteinen ristinkantajien ilta. Tapahtuma alkaa kirkon pihassa klo 18.00. Sieltä kävellään kulkueena Puolangan torille. Kulkueeseen voit ottaa mukaan ristin ja kantaa sitä. Torilla puheet pitävät Hannes Seppänen ja Seppo Moilanen. Elisa Ojala johtaa laulua. Koronan takia noudatetaan turvaetäisyyksia ja käytetään kasvomaskeja.

Pitkäperjantaina risti oli kuoleman ja rangaistuksen merkki. Jeesuksen ylösnousemisen jälkeen siitä tuli pelastuksen merkki. Tyhjä risti todistaa Jeesuksen voittoa kuolemasta.

Tilaisuus striimataan Youtubessa, katsottavissa tästä linkistä

Mikäli striimi ei käynnisty tästä linkistä, kannattaa mennä suoraan seurakunnan Youtube-kanavan etusivulle ja etsiä käynnissä oleva live-lähetys sieltä.

Tästä linkistä Youtube-kanavan etusivulle.