Konfirmaatiomessu

Youtubessa

Vuoden 2021 rippikoulun konfirmaatiomessu

Vuoden 2021 rippikoulun konfirmaatiomessu Puolangan kirkossa. Saarna ja liturgia Hannes Seppänen, kanttorina Elisa Ojala. Messussa konfirmoidaan kesän 2021 rippikoululaiset. Messuun kutsutaan erityisesti rippikoululaisten läheisiä.

1.8. konfirmaatiomessuun ovat tervetulleita nuorten perheet, kummit, ystävät ja sukulaiset. Messu  striimataan, juhlaan voi siten osallistua hyvin myös YouTuben välityksellä ilman pelkoa tungoksesta ja lähikontakteista.

Rajoitukset kokoontumisiin ovat korona-tartuntojen takia kiristymässä. Hengityssuojia suositellaan käytettävän ja turvavälejä on pidettävä. Seurakuntalaiset ohjataan istumaan penkkeihin väljästi riittävät etäisyydet huomioiden.

Seurakunta toimii myös verkossa, jumalanpalvelus on nähtävillä live-lähetyksenä Puolangan seurakunnan Youtube-kanavalla klo 10 ja tallenteena jumalanpalveluksen jälkeen kuukauden ajan.