Seurakuntaretki Keski-Suomeen 8.-10.8.2019

8.4.2019 10.07

Seurakunta järjestää kesämatkan Keski-Suomeen 8.-10.8.2019 Matkan aikana tutustutaan mm. ainutlaatuiseen Petäjäveden vanhaan kirkkoon, Mäntän kiehtovaan historiaan sekä vieraillaan Serlachius-museoissa. Hinta 387€/hlö. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 35 henkeä.

Ilmoittautuminen alkaa ke 10.4.

Seurakunta järjestää kesämatkan Keski-Suomeen 8.-10.8.2019 Matkan aikana tutustutaan ainutlaatuiseen Petäjäveden vanhaan kirkkoon, Mäntän kiehtovaan historiaan sekä vieraillaan Serlachius-museoissa. Hinta 387€/hlö. Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 35 henkeä.

Torstaina 8.8.
lähtö klo 8 Puolangan kirkon pihasta.Ohjelmassa mm. tutustuminen Lepikon torppaan (presidentti Urho Kekkosen syntymäkoti). Illalla risteily Päijänteellä. Majoittuminen Solo Sokos Hotel Paviljongissa.

Perjantai 9.8.
Retki Petäjävedelle ja Mänttään.

Lauantai 10.8.
Opastettu kaupunkikierros Jyväskylässä. Paluumatkalla pysähdytään Laukaassa Varjolan maaseutumatkailutilalla. Illalla takaisin Puolangalla.

Hintaan sisältyy

• bussimatkat
  • 2vrk majoitus 2-hengen huoneessa Solo Sokos Hotel Paviljongissa
  • aamiainen kahtena aamuna
  • lounas kolmena päivänä
  • risteily Päijänteellä
  • illallinen  x 2
  • pääsymaksut opastettuihin paikkoihin
  • opastettu kaupunkikierros

Yhden hengen huoneesta lisämaksu 120€/2vrk.