Haettavana kertaluonteinen avustus toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville alle 18-vuotiaille Puolankalaisille nuorille

29.7.2019 09.39

Puolangan seurakunta myöntää avustuksen kolmelle toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville alle 18-vuotiaille Puolankalaisille nuorille. Tuki on tarkoitettu opiskelusta aiheutuviin kustannuksiin. Avustus myönnetään vuoden 2019 Yhteisvastuukeräyksen varoista. Jaettava avustussumma on yhteensä 900€.

Ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelevalle tarkoitettu avustus myönnetään henkilökohtaisten hakemusten perusteella. Hakemukset käsittelee Puolangan seurakunnan diakoniatyön johtokunta. Hakemuslomakkeen ja ohjeet voi noutaa kirkkoherran virastosta tai ne voi tulostaa Puolangan seurakunnan kotisivuilta.

Hakemus liitteineen tulee postittaa pe 23.8.2019 mennessä diakoni Marja Heikkiselle.

Osoite:

Puolangan seurakunta/ Marja Heikkinen
Kirkkokatu 1, 89200 Puolanka
89200 Puolanka

Hakulomakkeen lisäksi hakijan tulee toimittaa kaikki seuraavat liitteet:

1. Opiskelutodistus tai tosite opintoihin hyväksymisestä, jos olet jo saanut opiskelupaikan.

2. Selvitys alle 18-vuotiaan opiskelijan taloudellisesta tilanteesta: ansiotulot, kopio tuoreimmasta verotodistuksesta (myös vaikka ei olisi tuloja), velat, lainat, menot.

3. Alle 18-vuotiaan opiskelijan selvitys vanhempien taloudellisesta tilanteesta, kuten ansiotuloista, veloista ja lainoista. Huom! Kopiot vanhempien verotodistuksista mukaan.

Avustusanomus opiskelukustannuksiin

Hakulomakkeen lisäksi hakijan tulee toimittaa kaikki seuraavat liitteet:

Avustusanomus opiskelukustannuksiin