Haetaan siivoojaa

29.11.2019 12.00

Puolangan seurakunta hakee siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen. Hakuaika päättyy 9.12.2019.

Puolangan seurakunta hakee siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen, jossa on työtä noin 10 tuntia viikossa. Siivoojan tehtävänä on siivota kirkkoa ja seurakuntakeskusta toiminnan tarpeiden mukaan. Työntekijä vastaa myös keittiön siisteydestä ja varusteista. Työtuntien sijoittamisesta viikon ajalle voidaan sopia.

Valittavan työntekijän tulee olla oma-aloitteinen ja pystyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus ja koulutus siivoustyöhön katsotaan eduksi. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Puolangan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset tulee toimittaa maanantaihin 9.12. klo 12 mennessä postitse osoitteella Kirkkokatu 1, 89200 Puolanka tai sähköpostitse osoitteeseen puolangan.seurakunta@evl.fi.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Riina-Maria Matero, puh. 050 5141 073, sähköposti riina-maria.matero@evl.fi.