Sururyhmä läheisensä menettäneille

23.1.2020 08.46

Sururyhmä aloittaa helmikuussa

Sururyhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet menettänyt läheisesi hiljattain tai viime vuoden aikana. Ryhmässä on mahdollisuus jakaa surua, etsiä yhdessä jaksamista ja tietä eteenpäin. Illoissa juodaan aluksi kahvit/teet, sen jälkeen kuullaan lyhyt alustus, keskustellaan ja lopuksi hiljennytään.

Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa ja lisäksi on mahdollisuus osallistua Lohtulauluiltaan su 5.4. klo 18 Puolangan kirkossa. Kokoonnumme ensimmäisen kerran keskiviikkona 12.2. klo 18-19.30 kirkkoherranviraston neuvotteluhuoneessa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 5.2. mennessä/ diakoni Marja Heikkinen 0505141077. Ryhmään otetaan enintään 12 henkilöä ja se toimii ns. suljettuna ryhmänä eli alkaneeseen ryhmään ei voi tulla enää mukaan. Ryhmän toiminta perustuu luottamuksellisuuteen. Ryhmän ohjaajina toimivat sairaanhoitaja Marjatta Heikkinen ja diakoni Marja Heikkinen.