Hautausmaatalkoot

25.5.2020 12.13

Puolangan seurakunnan hautausmailla järjestetään hautausmaiden siivoustalkoita viikolla 23. Hautausmaatalkoissa siivotaan hautausmaan yhteisiä alueita ja käytäviä talven jäljiltä. Talkoissa pidetään hartaus ja tarjotaan talkookahvit. Katso aikataulu.

Puolangan seurakunnan hautausmaiden siivoustalkoot keväällä järjestetään 1.-5.6.2020. Talkoot järjestetään

Maanantaina 1.6. klo 10 Huosiusniemessä.
Titiistaina 2.6. klo 10 Lylysaaressa.
Keskiviikkona 3.6. klo 10 Latvassa.
Torstaina 4.6. klo 10 Suolijärvellä
Perjantaina 5.6. klo 16 Voipuassa.

Talkoissa pidetään hartaus ja tarjotaan talkookahvit noin klo 11 (paitsi Voipuassa).

Seurakunnalla on jonkin verran työvälineitä, mutta oma harava on hyvä ottaa mukaan. Huosiusniemen hautausmaalle on toimitettu jätelava, johon haravointijätteet voi kuljettaa. Haudoilta poistettavat kukat ja kynttilät on syytä lajitella ohjeiden mukaisesti jäteastioihin.