Kirkkoherranvirasto

Virasto on avoinna ma - to  klo 9-12
Kirkkoherranviraston puhelinnumero on 050 5141 005.
Postiosoite on Kirkkokatu 1, 89200 Puolanka.

Kirkkoherranvirastossa tapaat seurakunnan työntekijöitä. Siellä hoidetaan jäsenkirjanpitoon liittyviä asioita, sovitaan tilaisuuksista, tilojen varauksista ja  tapaamisista.

Kirkkoherranvirastossa sovitaan avioliiton esteiden tutkinnasta, hautajaisjärjestelyistä, tilojen vuokraamisesta ja tilataan virkatodistukset.

Puolangan seurakunta

Puolangan seurakunta on Puolangan kunnassa toimiva evankelis-luterilaisen kirkon seurakunta. Puolanka sijaitsee keskellä Suomea Kainuussa. Puolangan rajanaapureita ovat Suomussalmi, Hyrynsalmi, Paltamo, Utajärvi, Pudasjärvi, Ristijärvi ja Vaala. Kajaaniin on 100 kilometriä ja Ouluun 130 kilometriä. Puolangan kunnan asukkaista noin 91 % kuuluu seurakuntaan.


Kirkkoherranvirasto sijaitsee

Puolangan kirkon siipirakennuksessa. Väliaikaisesti kulku virastoon on seurakuntasalin ja päiväkerhon ovesta. Virasto sijaitsee kevään ajan päiväkerhotilassa. Käyntiosoite on Kirkkokatu 1, Puolanka. Tämän nimistä katua ei fyysisesti ole olemassa, joten kaikki navigaattorit eivät sitä löydä. Tarvittaessa navigaattorissa voi käyttää osoitetta Kajaanintie 1, Puolanka.