Kuulumisia seurakunnan musiikkityöltä

18.12.2018 11.31

Virsipiiri saa uuden nimen

Vuosi 2018 lähestyy loppuaan ja on aika kiittää kaikkia Puolangan seurakunnan musiikkielämässä aktiivisesti mukana olleita ihmisiä, niin kuulijana, kuin palvelemassa olleita.

Erityisen iloinen olen siitä, että molemmat pitämäni ryhmät virsipiiri ja kirkkokuoro ovat tämän vuoden aikana kasvattaneet suosiotaan osallistujamäärinä. Tämä kertoo meille siitä, että musiikki on edelleen ihmisille tärkeä osa yhteisöllisyyttä, kristillistä perinnettämme, kulttuuriamme ja henkilökohtaista kutsumusta virsien ja hengellisten laulujen sanoman äärelle.

Vuoden 2019 alkaen muutan virsipiirin nimen laulupiiriksi. Se kertonee mukaan tulijoille enemmän. Virsipiirissä emme suinkaan ole laulaneet pelkästään virsiä vaan myös muut ev.lut. kirkon jäsenjärjestöjen laulukokoelmat ovat olleet aktiivisesti mukana lauluhetkissämme. Jatkossakin laulupiirissä laulamme virsiä, virsikirjan lisävihkon lauluja, eri herätysliikkeiden lauluja, nuoren seurakunnan veisuja, lasten virsiä ynnä muita lauluja. Laulupiiri on avoin ryhmä, johon voi tulla mukaan pitkin vuotta.

Kirkkokuorossa meillä on tämän vuoden aikana ollut hieno vuosi. Kuoro on aktiivisesti palvellut jumalanpalveluksissa ja käynyt laitosvierailuilla. Kirkkokuoro on saanut tämän vuoden aikana muutamia uusia laulajia, joista erityisesti iloitsen. Edelleen kuoroon tarvitaan lisää laulajia. Tällä hetkellä pari hyvä sävelkorvaista miesääntä olisi hakusessa sekä muutama korkea sopraano. Miehiä kuorossa on tällä hetkellä neljä, yksi tenori ja kolme bassoa.

Jos tunnet kutsumusta kuorolaulun pariin ota yhteyttä minuun niin jutellaan lisää p. 050 5141 080 tai elisa.ojala@evl.fi.

Kiitän kaikkia yhteistyötahoja yhteistyöstä vuoden 2018 aikana.

Laulellaan myös vuonna 2019!

Hyvää ja siunattua jouluaikaa!

Elisa Ojala