Puolangan seurakunnan tiedote toiminnasta korona-viruksen aikana

17.3.2020 16.12

Seurakunnan normaalia viikkotoimintaa ja yleisötilaisuuksia ei ole poikkeusolojen aikana 13.4.2020 saakka. Kirkolliset toimitukset järjestetään.

JUMALANPALVELUS

Sanajumalanpalvelus kirkossa toimitetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa sunnuntaisin klo 10. Esirukouspyyntöjä voi lähettää seurakunnan kotisivujen kautta. Pyrimme lähettämään jumalanpalvelukset sosiaalisen median kautta. Tikankontin ja Mäntykodin asukkaat kuulevat jumalanpalveluksen niin kuin tavallisestikin. Sunnuntaina 29.3.2020 Puolangan seurakunnan sanajumalanpalvelus on kuunneltavissa radio Yle 1:stä.

KIRKKO ON AUKI

yksityistä hiljentymistä varten sunnuntaina klo 11-13.

SIELUNHOITO JA DIAKONIA

Henkilökohtaiseen sielunhoitoon ovat käytettävissä kaikki seurakunnan työntekijät. Papilta voi pyytää myös yksityisen ehtoollisen. Voit ottaa yhteyttä myös kirkon keskusteluapuun: Palveleva puhelin 0400 22 11 80, avoinna joka ilta klo 18 - 24. Ksatso myös kirkonkeskusteluapua.fi.

KIRKOLLISET TOIMITUKSET

Kaste, hautaan siunaaminen ja vihkiminen hoidetaan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin: toimituksissa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä.

KIRKKOHERRANVIRASTO

Kirkkoherranvirasto on auki vain ma ja ke 9-12. Muuna aikana sopimuksen mukaan. Voit sopia tapaamisen työntekijän kanssa.